Våre tjenester

Maskinutleie

Vi leier ut de nyeste modellene av en rekke typer anleggsmaskiner. Vi har gravemaskiner fra 1 til 24 tonn, hjullastere, dumpere, lifter, teleskoplastere, tippbiler, mobilkraner med mer.

Utleie av maskiner og personell​

Vi leier ut de nyeste modellene av en rekke typer anleggsmaskiner. Vi har gravemaskiner fra 1 til 24 tonn, hjullastere, dumpere,lifter, teleskoplastere, tippbiler, mobilkraner med mer.

Forhandler

Vi leier ut de nyeste modellene av en rekke typer anleggsmaskiner. Vi har gravemaskiner fra 1 til 24 tonn, hjullastere, dumpere,lifter, teleskoplastere, tippbiler, mobilkraner med mer.​

Anleggsutstyr

Vi leier ut de nyeste modellene av en rekke typer anleggsutstyr. Anleggsgjerder, teletinere, avfukter, stillas, driller, dieseltanker, med mer. Er det noe du trenger, ring eller send en henvendelse. Vi har det meste!

Transport

Med våre lastebiler transporterer vi både lettere og tyngre anleggsmaskiner. Vi har biler med vekselplan som har svært fleksible bruksområder. Bilene kan utstyres med dumperkasse.

Vi er opptatt av kvalitet, og at det skal gjenspeiles i jobben vi utfører. God kvalitet sikrer deg som fornøyd kunde.

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Vi er svært opptatt av å holde det vi lover både når det gjelder avtalt leveringstid og kvalitet på utførelsen av arbeidene.

Utleie

Vi leier ut de nyeste modellene av en rekke typer anleggsutstyr. Vi har minigravemaskiner fra 1 til 8 tonn, gravemaskiner fra 8 til 24 tonn, lifter, teleskoplastere, vibroplater, hoppetusser, kompressorer med mer.

Komprimering

Komprimering

Hjullaster

Hjullastere & Kompaktlastere

Utleie av lifter

Teleskoptrucker & Kraner

Lifter

Utleie av varmere

Varme

Toalett - bolig

Letthus

Jernbane

Toalett - bolig

Diverse verktøy

Bruktsalg