Om
Entrep.Maskinutleie

Om
Entrep.
Maskinutleie

Utleie, salg og entreprenør

Entrep.Maskinutleie AS er en totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen. Vi leverer gjerne også til privatpersoner. 

Roy Nordhagen

Roy Nordhagen

Daglig Leder, prosjekt / anlegg

Roy Nordhagen

Roy Nordhagen

Salg & utleie

Entrep AS ble startet i 2001 som et entrepenørfima innen bygg og annlegg, der vi også utfører innvendige prosjekterings- og rørleggerarbeider. Vi har bred erfaring innen utbygging av VA-anlegg, samt utbygging av VA-trykkavløp i hus og hyttefelt.

I 2013 endret firmaet navn til Entrep. Maskinutleie AS, og begynte med utleie av maskiner og utstyr, samt maskin med fører. Vi er faktisk det eneste utleieselskapet i Norge som tilbyr utleie av maskin med fører!

Vårt mannskap har maskinførerbevis og har over 30 års erfaring. Vi har de beste folkene i bransjen, og leier ut mannskap til entreprenører som trenger flere ressurser. Våre folk er selvgående!

Med våre lastebiler transporterer vi både lettere og tyngre anleggsmaskiner. Vi har biler med vekselplan som har svært fleksible bruksområder. Bilene kan utstyres med dumperkasse.

Vi leier ut de nyeste modellene av en rekke typer anleggsutstyr. Vi har minigravemaskiner fra 1 til 8 tonn, gravemaskiner fra 8 til 24 tonn, lifter, teleskoplastere, vibroplater, hoppetusser, kompressorer med mer.

Entrep. Maskinutleie AS skal være et mindre firma med en personlig, engasjert og kompetent oppfølging av sine kunder. Vi tilbyr økonomiske og ressurssparende løsninger som vil minske påvirkningen av miljøet, og innehar sentralgodkjenning fra søker i tiltaksklasse 2. Firmaets visjon er å bli den foretrukne leverandør av firmaets tjenester på Østlandet, og i nærliggende områder.

Forhandler av