Snørydding

Snørydding

Få hjelp til å håndtere vinterens utfordringer!

Rask og pålitelig service​

Entrep.Maskinutleie forstår at tiden er verdifull for din virksomhet. Derfor gir vi deg pålitelig og rask service for å sikre at veiene og plassene dine er klare til bruk så snart som mulig.

Dyktige medarbeidere​

Vi har et team av erfarne og kvalifiserte medarbeidere som har lang erfaring innen bygg og anlegg. De har den kunnskapen og ferdighetene som kreves for å utføre en effektiv snørydding med vårt moderne utstyr.

Utstyr du kan stole på​

Entrep.Maskinutleie har alltid det nyeste og mest moderne utstyret tilgjengelig for å sikre en effektiv og profesjonell service. Dette gjør at vi kan håndtere alle typer snøforhold og sikre at ditt område er klart til bruk så snart som mulig.

Roy Nordhagen

«Entrep.Maskinutleie har et dedikert team som leverer pålitelig og rask service. Vi er stolte av å ha dyktige, hardtarbeidende medarbeidere som jobber for å sikre at våre kunder får den beste servicen.»
– Eier Roy Nordhagen

Vår snøryddingstjeneste dekker

– Ytre Enebakk
– Kirkebygda
– Ski
– Siggerud

Entrep.Maskinutleie AS​

Entrep.Maskinutleie AS er et etablert selskap i bygg- og anleggsbransjen med mer enn 20 års erfaring. Vi tilbyr en fullstendig løsning for maskiner og utstyr til både næringslivet og privatpersoner. 

Som totalleverandør i bransjen har vi et bredt utvalg av anleggsmaskiner og utstyr, og kan tilby alt fra snørydding og transport til gravearbeid og maskinutleie. Med fokus på kvalitet og pålitelighet, leverer vi alltid service i høyeste klasse for å sikre at ditt prosjekt blir fullført på tid og innen budsjettet.