Gigant GD3-8X

Gigant GD3-8X er en spesialbygget tilhenger for hjulgraver fra 14-20tonn. Spesialbygget dumperkasse, halvmånefrontlem, sidelemmer knekt inn i kasse, hydraulisk baklem, LED lys, ‘bolt on’ drag øye, verktøykasse og mye mer

Brenderup 7350TB Skaphenger

Laste tilhengere er ideell for transport av de tingene du bryr deg om, og som ikke tåler vær og vind. Brenderup lukkede tilhengere har innvendig surring for sikker surring av lasten. Høy Ligger bremselys gir bedre sikt for biler bak. Laste tilhengere er utstyrt med gjennomsiktig tak, som sikrer godt lys i traileren. Utstyrt med […]

Brian James Trailers maskinhenger

Brian James Digger Plant 2 er den ultimate maskinhenger for transport av minigraver, sakselifter og minimaskiner. Den er blitt meget populær blant firmaer som driver utleie av minigravere. Maskinhengeren er solid og robust med lav påkjøringsvinkel og den har høy nyttelast.

Ifor Williams GH126 Maskinhenger

Ifor Williams GH126 er en solid og holdbar maskinhenger som er i stand til å laste 2735 kg og har en totalvekt på 3500 kg.  

Ifor Williams CT177 bilfrakter

Ifor Williams CT177 Biltransporter er en solid og sikker biltransporter som er i stand til å laste 2695 kg og har en totalvekt på 3500 kg.